Agenda

27 augustus start lessen

Bezoekers teller

Website Counter

VriendenV.Heres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom bij G.V. HERES Bodegraven

Gymnastiekvereniging Heres bestaat sinds 1 januari 1990 en is een zeer actieve vereniging in Bodegraven, Zuid-Holland. Heres biedt een gevarieerd lesaanbod op het gebied van turnen, waaronder recreatie- en wedstrijdturnen, kleutergym (nijntje beweegdiploma), 55+ gym, conditietraining en freerunning. Lekker recreatief bewegen of je ontwikkelen op wedstrijdniveau, het kan allemaal bij Heres. Voor alle activiteiten geldt … plezier staat voorop. Een team van enthousiaste en gekwalificeerde trainers staat garant voor een deskundige instructie. Kijk voor meer informatie op de site. U bent welkom op een van onze lessen!

 Zoals u waarschijnlijk al vernomen heeft, gaan we over naar een nieuw ledenadministratie syteem.  U heeft bij de clubkampioenschappen het clubblad, Hallo Heres gekregen ( of u ontvangt hem deze week in de les)  met een nieuw inschrijf/toestemmingsformulier. Graag iedereen dit formulier zo spoedig mogelijk inleveren bij de leiding. Dank u wel.

De contributie word dit jaar ipv in augustus in september geiïnd. 

Donderdag 13 september zal de kaascorso weer plaatsvinden in Bodegraven.Het lijkt ons leuk om met een grote groep leden en ouders hier aan deel te nemen. Dat dit thema ons ligt zal geen wonder zijn na ons spectaculair circus optreden.De kaascorso start op het industrieterrein, waar de karren verzamelen, maar de leden en ouders starten vanaf het plein achter sporthal “de Sporthoeve”. 

Zaterdag 15 september willen wij onze vereniging onder de aandacht brengen op de streekmarkt die van 10.00 uur tot 16.00 uur in het centrum zal plaatsvinden.

Lees meer...

Turn-en Dansvereniging Heres gaat scheiden. Als goede vrienden gaan de dans- en turnafdeling afscheid van elkaar nemen. Ze gaan uit elkaar per 1 september 2018.  De overeenkomst is donderdag 31 mei j.l. ondertekend door Fleur Kastelijn, Saskia van den Akker en Edmée Bos.  Fleur Kastelijn en Saskia van den Akker gaan een nieuwe verenging oprichten voor o.a. dansactiviteiten in de huidige  Studio Heres aan de Doortocht 20 in Bodegraven. Het aanbod van de danslessen van Heres blijft  bestaan. Uitbreiding en verbreding op het culturele vlak gaan plaatsvinden. De naam van de nieuwe verenging is Studio Forza. Krachtig, sterk, muzikale ondersteuning en energiek. Daar staan de beide dansdocenten volkomen achter.

Lees meer...
Advertenties
Informatie
Websites

Zoeken