Agenda

27 augustus start lessen

Bezoekers teller

Website Counter

VriendenV.Heres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kinderen solliciteren bij circus Heres

 Bijna 50 kinderen solliciteerden zaterdag 12 mei in sportcentrum de Kuil naar een baan bij het Circus van Turn- en Dansvereniging Heres. De enthousiaste turndocenten van Heres leerden de toekomstige koorddansers, clowns, acrobaten, supergirls en tijgers  hun oefeningen aan. Na het aantrekken van bijpassende kleding en het schminkenen waren de kinderen klaar om hun show voor het toegestroomde publiek te presenteren.  De circusdirecteur bedankte alle kinderen voor hun prachtige show met een mooi diploma. Kijk verder voor een fotoimpressie van deze gezellige middag.

Meer foto's komen zsm in het fotoalbum op de website.

 

 Advertenties
Informatie
Websites

Zoeken