Agenda

27 augustus start lessen

Bezoekers teller

Website Counter

VriendenV.Heres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiets versieren, 12 km fietsen en pannenkoeken eten, geef je op !

Zaterdag 9 juni organiseert de Rabo Bank een Fietstocht. Elke deelnemer die meedoet aan de fietstocht haalt geld op voor een vereniging waar voor gefietst wordt. HERES heeft zich ook weer ingeschreven en heeft deelnummer 34.Dit jaar fietsen we gezellig samen en versieren wij onze fietsen met opblaasdieren, slierten en ballonnen. De juffen zullen ook klaar staan met hun mooie fietsen om 09:45 voor de HEMA.  HERES vertrekt vanaf de HEMA om 10:00 uur. Vervolgens fietsen wij 12 kilometer door het Groene Hart, tussendoor lassen wij zelf pauzes in. Aan het einde van de rit, fietsen we door naar de Studio om daar gezamenlijk pannenkoeken te eten!

 

Het is harstikke leuk om met een groepje te gaan fietsen. Ouders, vrienden en familie mogen natuurlijk ook met ons mee fietsen. Het kost niks, hoe meer er fietsen, hoe meer geld naar de vereniging. Een kind voor- en achterop wordt ook geteld.

Als je ongeveer 8 jaar bent is 12 km fietsen goed te doen. 

Wil je een sportieve en een gezellige bezigheid dan is dit een mooie gelegenheid. En het brengt ook nog geld op!  Het is een mooie route in het Groene Hart van Nederland. Geef je op bij de leiding. 

Alvast veel plezier!        


Klik hier voor meer info over de sponsortocht van de Rabobank


 

  

 Advertenties
Informatie
Websites

Zoeken