Agenda

27 augustus start lessen

Bezoekers teller

Website Counter

VriendenV.Heres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clubkampioenschappen Heres 23 juni, geef je op vóór 1 juni

Wanneer :  Zaterdag 23 juni vanaf 8.00 uur in sporthal “De Sporthoeve”

Voor wie: We gaan er vanuit dat alle Heres-gymnasten meedoen aan deze clubdag. Bij verhindering aub zo spoedig mogelijk afmelden bij de desbetreffende leiding.

Aanmelden: Ja, bij betaling van Є 5,00 aan eigen leiding vóór 1 juni. Graag inleveren in een enveloppe met de naam van de deelnemer erop 

Progamma: lees verder

  

  Zaterdag 23 juni 2018 is onze gezellige en sportieve clubdag. De meiden turnen op de lange mat, brug ongelijk, balk en sprong.De jongens turnen op de lange mat, rekstok (brug ongelijke liggers), brug (gelijke liggers) en sprong.

We gaan ervan uit dat alle turnleden van Heres meedoen.

Tijdens deze wedstrijd zijn er mooie prijzen te winnen maar dat is niet het belangrijkste. Meedoen is echt een mooie ervaring en je bent met alle andere leden onder elkaar in je eigen vereniging!  Het kost Є 5,00 om mee te doen. Iedere deelnemer krijgt een mooi aandenken van deze wedstrijd

PROGRAMMA:

‘s Morgens:     

08.30    uur                       Opmars (gr. 2/3/4/5)

08.35    uur                       Opening

08.40    uur – 10.30 uur    Groep 2/3/4/5

10.40    uur – 11.10 uur    Peuters/ groep 1

±11.15 uur                         Demo met aansluitend de prijsuitreiking         

PAUZE

’s Middags:     

12.30    uur                      Opmars (gr. 6/7/8, aspiranten, pre-selectie en jongens)           

12.35    uur                      Opening

12.40     uur – 14.30 uur  Groep 6/7/8, aspiranten, pre-selectie en jongens

14.30     uur – 16.30 uur  Selectie

±16.30   uur                     Demo met aansluitend de prijsuitreiking

                                 

 Kijk in het bovenstaande programma wanneer je aan de beurt bent en zorg dat je een half uur eerder in de juiste kleedkamer bent. Lange haren in staart of vlecht(en). Sokken en schoenen helemaal wit of op blote voeten. LAAT JE SIERADEN EN MOBIEL THUIS! Bij binnenkomst staat de kleedkamerindeling aangegeven op het bord in de hal. Alle deelnemers hebben bij de prijsuitreiking hun gympakje aan.

De peuters / groep 1 zijn bij de prijsuitreiking aanwezig. Na hun uitvoering gaan ze in de gymzaal zitten en krijgen de kinderen wat lekkers. Ze blijven in de gymzaal zitten totdat de prijsuitreiking afgelopen is. Daarna worden de kinderen naar de kleedkamer gebracht. 

Tijdens de clubkampioenschappen worden er loten aan de toeschouwers verkocht. De winnaars kunnen in de gymzaal per direct hun mooie prijs ophalen. De opbrengst is een financiële ondersteuning voor deze clubdag.

De foto’s, die worden gemaakt tijdens dit evenement , worden geplaatst op de website van Heres en kunnen ook gebruikt worden voor promotie doeleinden (o.a. digitale krant, Facebook ) Indien u bezwaar heeft tegen het maken en plaatsen van de foto’s, stuurt u dan een bericht naar bestuur @ heresbodegraven.nl 

We gaan er vanuit dat alle Heres-gymnasten meedoen aan deze clubdag. Bij verhindering verwachten wij een vroegtijdige afmelding bij de desbetreffende leiding.

Wat doe je aan: voor meisjes HERES turnpakje, turnbroekje mag en voor de jongens: Heres Outfit

Turnpakjes en turnbroekjes  te koop bij: Mieke van der Gugten Tel: 06-54317213 E-mail: mieke.vandergugten@outlook.com Zie ook onze website: www.heresbodegraven.nl

Iedereen een prettige wedstrijd en tot ziens op zaterdag 23 juni 2018!

 

                                                      Bestuur en leiding

.

 

 

 

 

Advertenties
Informatie
Websites

Zoeken