Agenda

10 nov Springwedstrijden

Bezoekers teller

Website Counter

VriendenV.Heres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heres start extra uur Freerunning

  Heres is op 6 april gestart met een extra uur Freerunning onder leiding van Joy Kreeft. Freerunning is een spectaculaire sport, die sterk in opkomst is. Je verplaatst je zo snel mogelijk over en met obstakels, dat kan met trucs en adembenemende salto's. Door deze sport krijg je als freerunner het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. Sinds 2013 is Freerunning een onderdeel van de KNGU, waardoor Heres deze sport op een veilige manier aanbiedt. De lessen vinden plaats in Sportcentrum de Kuil vrijdags van 15.30 tot 17.30 uur. Wil je het een keer proberen? Je kan gratis 2 proeflessen volgens. Voor meer info mail naar gymheres@live.nl..

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Advertenties
Informatie
Websites

Zoeken