Agenda

10 nov Springwedstrijden

Bezoekers teller

Website Counter

VriendenV.Heres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Start individuele wedstrijden turnselectie

Het wedstrijd seizoen voor de selectie turnsters van Heres is al weer begonnen. Iedere turnster turnt in zijn eigen divisie en niveau op de balk, vloer, brug en sprong.

In dec 2017  is Heres gestart met een o.l. selectie thuiswedstrijd. Gaby van den Bos, Sarah Schakel, Celeste Jaspers, Dewi Lakerveld en Sophie Turkenburg werden 1e. De individuele KNGU wedstrijden zijn ook begonnen. Voor de jongsten , Niene Hoogendijk, Katie Alarm en Iris Zwaard was het op 17 februari hun eerste keer in Amsterdam. In een andere categorie waren Dewi Lakerveld , Fleur van Vliet, Amber de Jong en Shenya de Wit aan de beurt.

 Een groep hoger turnden Jet Stalenhoef en Tess Bakker naar een goede plek  in het eindklassement en Lisa Kooijmans eindigde wat lager. Zaterdag 10 maart  turnde Mandy Both in Amsterdam naar een mooie middelste plaats, waarbij het om een tiende punt verschil ging. Bij Sarah Schakel en Yuna Kroone lukten sommige onderdelen in hun wedstrijd wat minder waardoor ze niet zo hoog eindigden als voorheen. In een andere categorie moest Fleur Baas na 3 toestellen stoppen i.v.m. een blessure.

 

Advertenties
Informatie
Websites

Zoeken