Agenda

27 augustus start lessen

Bezoekers teller

Website Counter

VriendenV.Heres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Twee Dance2impress troffeeen voor de dansers van Heres

 Een aantal dansgroepen van Heres heeft 17-18 februari meegedaan aan de dance2demo in Waddinxveen.De drie beste groepen gingen naar huis met de dance2impress trofee. Er waren stralende en enthousiaste dansers, heel veel gezelligheid/ sportiviteit en een hoop trotse ouders, opa’s en oma’s en zeker ook hele trotse juffen! Behalve de recreanten groepen deden van Heres ook de talentklas en de selectiegroepen MOVE IT en JOY mee. MOVE IT behaalde de dance2impress trofee met ‘Crazy girl’ en JOY nam de prijs in ontvangst voor hun dans over het ‘Central Park’. Voor deze groepen is het nu afwachten of ze genoeg punten hebben behaald om in juni te mogen dansen in Ahoy.

 

 

     

Advertenties
Informatie
Websites

Zoeken