Agenda

27 augustus start lessen

Bezoekers teller

Website Counter

VriendenV.Heres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

START NIEUW SPORTSEIZOEN

  De lessen starten weer op maandag 21 augustus.Het nieuwe rooster staat op de site. We hebben een mooie actie bedacht voor het nieuwe sportseizoen voor nieuwe leden of voor leden die zich inschrijven voor een extra les naast hun huidige les ( aanbod geldt niet voor de selectiegroepen):

Vóór 30 september inschrijven ? Dan eerste maand gratis les.

We verwelkomen twee nieuwe dansdocenten: Frency van Duijn en Zaddik Gentille Francis. We zijn nog hard op zoek naar (een) nieuwe docent(en) voor de turnselectie ( zie vacature)

 


Zaddik heeft haar opleiding genoten aan de Codarts in Rotterdam. Bachelor, uitvoerende dans  in 2007. Ze komt uit Den Haag. Ze is heel enthousiast om bij Heres de Klassiek ballet te gaan geven.

Frency heeft haar opleiding gehad op de  DAPA; Dutch Academy of Performing Arts als Allround Dance Artist. Ze is 26 jaar en kom uit Alphen aan de Rijn. Ze schrijft ons:

    "Ik heb een ontzettend grote passie voor dans en doe dit al van kleins af aan. Ik ben dans & dans is mij.
Vooral het lesgeven aan kids/tieners & volwassenen vind ik geweldig.
Ik heb een breed aanbod aan verschillende dansstijlen en die kom ik graag geven bij Studio Heres. 
Ik sta bekend als 'The girl with the million dollar smile' en vind het dan ook super belangrijk dat iedere leerling met dezelfde of nog bredere glimlach de les uit loopt. Wat ik graag wil bereiken in de danslessen zijn, vertrouwen, plezier & vooruitgang. Elkaar inspireren en accepteren. 
Mijn passie voor dans is groot en ik vind het geweldig als ik andere mensen hetzelfde gevoel kan geven"
Advertenties
Informatie
Websites

Zoeken