Agenda

27 augustus start lessen

Bezoekers teller

Website Counter

VriendenV.Heres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heres doet mee aan de kaascorso, geef je op!

 Het jaarlijkse feest in Bodegraven "de Najaarsmarkt " staat weer voor de deur. Ook dit jaar doet Heres weer gezellig mee met de kaascorso op donderdagavond 14 september.

voor wie: alle leden vanaf groep 3,  opgeven: via dansheres@hotmail.nl               

waar: 18.00 uur verzamelen in Sporthoeve 

Om 18.45 vertrekt de optocht vanaf het parkeer terrrein aan de Cortenhoeve. Leest u verder voor de uitnodiging met meer informatie. Heres is ook op zaterdag 16 september van de partij met leuke optredens om 15.15 uur op het Raadheuisplein.

 

  Beste leden,

Ieder jaar is het weer een waar feestje: De optocht, de kaaskoningin, de braderie en optredens op het raadhuisplein! Uiteraard doet ook Heres dit jaar weer mee met diverse activiteiten.  

 

*Optocht op donderdag 14 september: We pakken dit jaar groots uit met het thema sprookjes! Geen ‘dansende schoentjes’, ‘Doornroosje’ of ‘Assepoester’. Wij gaan dansend en turnend de optocht door met een moderne versie van ‘De Notenkraker’. 

 

De optocht is op 14 september voor alle dansers en turners vanaf groep 3 (Je moet wel een stuk kunnen wandelen). En ook Driebruggen is natuurlijk welkom om mee te lopen. Met elkaar maken wij er een feestje van! In de les zullen alle kinderen een dansje aangeleerd krijgen wat ze achter de kar kunnen dansen. Ook zullen jullie een filmpje met de dans ontvangen, zodat je thuis kunt oefenen!!!! We verzamelen op de dag zelf om 18.00 uur in de sporthoeve om met elkaar de dans te oefenen. Om 18.45 uur lopen we met elkaar naar de opstapplaats om vervolgens met elkaar door het dorp te swingen. Na afloop wachten wij met elkaar, bij de Rozentuin achter het gemeentehuis, op de ouders. Jongens en meisjes van 12 jaar of ouder mogen alleen naar huis. Mag uw jongere zoon of dochter ook alleen naar huis, dan horen we dat graag van te voren via de mail.  

 

Wij regelen dit jaar bijpassende kostuums. Uw zoon/dochter hoeft zelf alleen maar in een zwarte basis te komen, de rest wordt geregeld. Denkt u ook aan goede stevige schoenen! Helaas is er op de kar geen plaats voor tassen/jassen etc. Neem dus niet te veel mee en zorg evt. voor een jas of vest die om de middel geknoopt kan worden.  

 

➔ We hopen alle leden te zien!  Geef je zo snel mogelijk op via dansheres@hotmail.nl zodat we weten hoeveel kostuums we moeten regelen!  

 

De lessen op donderdag en vrijdag vervallen i.v.m. jaarmarktactiviteiten. De lessen op zaterdag gaan wel door! 

 


 

 

.


Advertenties
Informatie
Websites

Zoeken