Agenda

27 augustus start lessen

Bezoekers teller

Website Counter

VriendenV.Heres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REBO sportontmoeting 2017 :Heres verrassend op een tweede plaats

 Op vrijdag 2 juni startte de 10e editie van de Reeuwijk-Bodegraafse Sportontmoeting.  Tijdens de Sportontmoeting nam Heres het op tegen diverse sportverenigingen met de verschillende sporten die in toernooivorm worden georganiseerd. Waterpolo, Handbal, Atletiek, Beachvolleybal, Softbal, tafeltennis en badminton zijn de revue gepasseerd.  De winnaar was Rohda. Heres heeft bovenverwachting gepresteerd en kwam op een tweede plaats, vóór voetbalvereniging Esto, die kwam om zijn titel te verdedigen. Een hele knappe prestatie van een turn-en dansvereniging. Wij zijn trots op alle leden van Heres, leiding en hun sportende familieleden, die mee hebben gedaan. Allemaal kanjers!

 De nummers 1,2 en 3


Verslag van de toernooien:

Slot/Finale 16 juni

Heres probeerde bij de top te blijven en ging er vol voor. Het slot bestond uit whipe out spelen. Het was heel gezellig op het Raadhuisplein. Heres bleek goed in dit spel en won dit onderdeel.

       

Tafeltennis/Badminton 15 juni

Ook de freerunners van Heres deden mee met de REBO sportontmoeting. Dat was even wennen voor de tegenstanders. Joy en Raoul waren prima op dreef, samen met Lisa en Annabelle veroverden ze een derde plaats. Bij het badminton deed het team van Heres het ook prima, zij werd vierde.

      

      

Atletiek 13 juni

Heres tradt aan met een sterk team. Met goede benen voor het hardlopen/ verspringen /hoogspringen en sterke armen voor het kogelstoten. Heres bleek niet voor niets de Joker te hebben ingezet op dit onderdeel. Het team werd eerste en kreeg dubbele punten. In het tussenklassement staan we nu op een tweede plaats.

Softbal 12 juni

Heres won de eerste drie wedstrijden, helaas was in de finale Rohda te sterk. Wel een mooie tweede plaats voor Heres gescoord.

      

Beachvolleybal op 8 juni

Op donderdag 8 juni zijn de teams gaan beachvolleyballen op het trainingsveld van VV Bodegraven. VVB heeft het onderdeel gewonnen, met als tweede BZ&PC, derde ESTO en Heres nam wederom bezit van de vierde plaats.Het was een heel gezellige wedstrijd, waarbij veel gelachen werd en zand gegeten.

      

      

Handbal op 7 juni

Het handbalteam van Heres moest flink aan de slag. Het was een harde wedstrijd aangezien lichamelijk contact was toegestaan. Elke wedstrijd moest er 1 dame in staan, Irene, Monique, Annabelle en Fleur wisselden elkaar af. De heren Stefan, Danny, Dennis en Bram vulden het Heres team aan tot een krachtig team wat Heres een vierde plaats opleverde.Rohda won dit onderdeel.

      

      

      

Waterpolo was het eerste onderdeel. Het team van Heres was heel fanatiek en dat werd beloont met een vierde plaats. Rohda gaat aan de leiding gevolgd door Esto en VVB.

       


Advertenties
Informatie
Websites

Zoeken