Agenda

27 augustus start lessen

Bezoekers teller

Website Counter

VriendenV.Heres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heres naar Goudse Schouwburg

Zondag 25 juni was het podium van de Goudse schouwburg voor de dansers van Heres. Dansers vanaf 2,5 jaar lieten zien dat zij kunnen dansen in verschillende stijlen.
De docenten hebben prachtige choreografieën gemaakt en de dansers hebben met enorme veel energie en plezier de dansen laten zien. Ze knalde het podium af. Het daverende slotapplaus was een beloning voor alle dansers, docenten en vrijwilligers.Na afloop van de voorstelling kregen alle leden van Heres meteen een flyer met het nieuwe lesrooster. Er zullen 2 nieuwe docenten starten bij Heres en daarbij ook diverse stijlen en lesuren. Natuurlijk blijven onze groepen in Driebruggen ook actieve dansers. De dansers en de docenten kunnen terug kijken op een goed seizoen. Deelname aan NK , Finale Shell we dance, organisatie van de Dance2demo in de sporthoeve,

vele activiteiten voor de gehele vereniging.  De vakantie staat voor de deur. Deze week nog wat afsluitende activiteiten, zoals pannenkoeken eten bij Pannekoekerie 't Veldhuis met heel veel Heres-leden op maandag, woensdag lidpub en videoclip maken en een workshop op vrijdag van Nika Jankovic.

Daarna is het vakantie en vanaf 21 augustus starten de lessen weer.Wij kunnen met plezier terug kijken op een fantastische voorstelling in de Schouwburg.(Met dank voor de foto's aan Lisanne Uunen)

      

      

        

 

Veel meer foto's komen tzt op de site.

Advertenties
Informatie
Websites

Zoeken