Agenda

27 augustus start lessen

Bezoekers teller

Website Counter

VriendenV.Heres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dansend op het water, opening Rijnkade haven

Zaterdag 24 juni was de opening van de Rijnkadehaven.Burgemeester van der Kamp was aanwezig om het startschot te geven voor de officiële opening.  De oude Rijn is van oudsher de ziel van Bodegraven. Met de Rijnkadehaven is de oude glorie van de kade in ere hersteld, aldus de Burgemeester.Ondanks het weer was er veel belangstelling voor de opening. Als ludieke opening was ‘Neptunus, Koning van het stromende water’ aanwezig. De opening  was feestelijk omlijst met ondermeer twee chantikoren, een romeins schip waar mee gevaren kon worden, een speel/springkussen en diverse horecakraampjes. Er kon o.a. genoten worden van ijs, popcorn en suikerspinnen. Heres was aanwezig, er waren aquabubbles en veel muziek.( bron Rebonieuws) Kijk verder voor een fotoimpressie

 

      

      

       

   
 
Advertenties
Informatie
Websites

Zoeken