Agenda

27 augustus start lessen

Bezoekers teller

Website Counter

VriendenV.Heres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sophie in finale Jong Talenten Wedstrijd

Zaterdag 27 mei was de finale van de Jongtalenten Wedstrijden in Barendrecht. De Jongtalenten wedstrijden zijn in verschillende niveaus. Onze inmiddels 7-jarige Heres turnster doet mee in niveau mini, dit zijn allemaal 6-jarigen bij de start van de voorrondes.

Van de ongeveer 60 deelnemers mochten de beste 32 deelnemen aan de finale. Zo ook Sophie Turkenburg die bij allebei de voorrondes een mooie zesde plaats behaalde. Tijdens de finale liet zij weer prachtige oefeningen zien. Haar sprong werd dan ook beloond met een 13,70 en daarmee kwam ze op een mooie 5de plek. Na alle oefeningen geturnd te hebben had Sophie een totaalscore van 52,40 punten. Dit resulteerde in een mooie 8ste plek!

Advertenties
Informatie
Websites

Zoeken