Diavoorstelling
Nieuws
Bezoekers teller

Website Counter

VriendenV.Heres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lesaanbod Dans/ Fitness Workouts

Fitness Workouts:

Step-Aerobic:

Bij de step-les gaat het erom de conditie te verbeteren en de vetverbranding op gang te brengen. Dit gebeurt met een lage intensiteit. Als we dat met een hoge intensiteit zouden doen (denk aan hijgen en niet meer kunnen praten als bij een sprint trekken) krijgen de spieren weinig zuurstof toevoer. Hierdoor wordt sneller lactaat(suikers)  gevormd, waardoor minder vet wordt verbruikt als brandstof en dat is niet de bedoeling. In deze lessen gaat het  om hard werken en lol met elkaar hebben. Ik ( trainster Carla) zeg altijd:

"Een uur sporten, tijd voor jezelf even niet aan werk denken" of

“oh jee ik moet nog strijken ! nee….. het hoofd leeg maken. Door inspanning ontspanning !!!!! "

             

 BBB-workout (Buik,Billen,Benen):                                    

Deze training is bedoeld om spierkracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit te verbeteren.

 Na een warming up en een beetje cardio (hartslag wat omhoog brengen) gaan we spieroefeningen doen. Hierbij maken we gebruik van Dyna-bands en ook het eigen lichaamsgewicht.

Buikspieroefeningen kunnen de kans op lage rugpijn verminderen en de houding  verbeteren. Billen, benen en armen komen ook aan bod. Na deze zware (zeggen de meisjes.....) oefeningen komt de Cooldown. de spieren weer wat rekken......even ontspannen. 

   

  Kom gerust eens kijken in de les. Je kan twee keer gratis meedoen. De lessen vinden plaats in onze nieuwe locatie: Studio Heres, Doortocht 20. De lessen worden gegeven door Carla de Lange.


Dans aanbod:

Heres geeft les in verschillende dansstijlen. De lessen worden gegeven op onze nieuwe locatie Doortocht 20 te Bodegraven. U bent van harte welkom om eens te komen kijken. Geinteresseerden kunnen twee keer kosteloos een proefles volgen.Voor meer informatie email naar dansheres@hotmail.nl

   

Het aanbod is: 

Kidsdans: onze allerjongste, vanaf 3 jaar, gaan aan de slag met ritme, uitbeelden, muzikaliteit, bewegen in de ruimte en dans op eigen niveau. Bij deze groep is het belangrijk om aan te sluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Het plezier staat voorop!

Up-dance: Dans voor kinderen met downsyndroom of een verstandelijke beperking. Gave muziek, bewegingen op niveau en vooral veel dansen en plezier hebben!

 Streetjazz: deze lessen zijn een combinatie van streetdance, jazzdans, musical en technieken. Een zeer veelzijdige les met vele muziek- en dansstijlen. in de leeftijd van 6 t/m.........jaar kun je lessen volgen.

 Streetdance/ hiphop: De juiste beat, de juise flow, de juiste moves, de juiste attitude......dat heb je nodig voor een gave street/hiphoples.

 Klassieke dans: onder leiding van een zeer ervaren klassieke docent wordt er hard gewerkt aan de basis van dans. Houding  en lichaamsscholing staat bovenaan de prioriteitenlijst. Ook zijn er al dansers op spitzen aan de slag, wat een extra vaardigheid en didactiek vergt.Vanaf groep 3 kun je al klassieke lessen volgen.

Floorbarre: de lessen floorbarre sluiten aan op de klassieke lessen, maar zijn voor alle dansers geschikt. Op de vloer werk je aan plaatsing, versterk je je spieren en werk je aan leningheid zonder druk vam de zwaartekracht.

 


Moderne dans: beweeg mee met de emotie, de muziek, de melodie en de techniek. Zo ontstaat een prachige choreografie.

Dancehall/afro: orginele afrodance en dancehall moves worden gecombineerd tot een energieke les op de lekkerste muziek

Dance different: verschillende dansstijlen worden in blokken aangeboden van 8 lessen ( house, contemporay, high heels, female hiphop en show)   

       

Bij iedere les zijn een maximaal aantal plaatsen. Er kan gewerkt worden met een wachtlijst! Kijk in de rode menubalk bij roosters wanneer de lessen plaatsvinden en geef je op via: dansheres@hotmail.nl. Vermeld svp in de mail de volgende informatie:

*   naam *   telefoonnummer *   leeftijd & geboortedatum*   mailadres *   lessen die je wilt volgen

 Of loop gewoon eens binnen! Alle lessen vinden plaats op onze nieuwe locatie; doortocht 20 te Bodegraven. Daar beschikken wij over een ruime foyer, een kleedruimte, douche/toilet en 2 danszalen.

 Tot ziens!

Dansteam HeresAdvertenties
Downloads
Links

Zoeken