Agenda

10 nov Springwedstrijden

21 nov Sprookjes Springshow

1 dec Sinterklaasfeest

10 dec Glittershow


Bezoekers teller

Website Counter

VriendenV.Heres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom bij G.V. HERES Bodegraven

Gymnastiekvereniging Heres bestaat sinds 1 januari 1990 en is een zeer actieve vereniging in Bodegraven, Zuid-Holland. Heres biedt een gevarieerd lesaanbod op het gebied van turnen, waaronder recreatie- en wedstrijdturnen, kleutergym (nijntje beweegdiploma), 55+ gym, conditietraining en freerunning. Lekker recreatief bewegen of je ontwikkelen op wedstrijdniveau, het kan allemaal bij Heres. Voor alle activiteiten geldt … plezier staat voorop. Een team van enthousiaste en gekwalificeerde trainers staat garant voor een deskundige instructie. Kijk voor meer informatie op de site. U bent welkom op een van onze lessen!

 Hierbij nodigen wij alle recreanten uit om deel te nemen aan de Sprookjes Springshow.

Wanneer is het: woensdag 21 november

Voor wie is het: Alle recreanten uit de groep 4 tot en met groep 8.  

Hoe laat is het: Van 15:45 u tot 17:45 u 

Waar is het: In de Sporthoeve in Bodegraven

Lees meer...

 Ivm het in gebruik nemen van een nieuw administratiesysteem en ivm de invoering van de AVG wet ( algemene verordening gegevensbescherming) hebben we van iedereen een nieuw inschrijfformulier nodig.

In de Hallo Heres vindt u een exemplaar of op deze website (aan de rechterkant bij kopje informatie) kunt u een inschrijf formulier downloaden. Graag inleveren bij de leiding. Dank u wel voor uw medewerking

 De Landelijke Grote Clubactie is weer van start gegaan. Al jaren doet Heres hier aan mee. Van de opbrengst heeft Heres leuke dingen kunnen doen of attributen kunnen aanschaffen. Hoe meer loten er verkocht worden , hoe hoger de opbrengst. De verkoop wordt gedaan door de leden zelf. We bedanken dan ook iedereen die hieraan zijn ‘steentje’ aan bijdraagt. 

Er zijn ook leuke prijzen te winnen. De trekking is woensdag 12 december.

Boekjes inleveren voor eind oktober bij de leiding.

  • Dames/heren groep:   maandag 19.15-20.15 uur in de grote zaal Studio Forza,
  • BBB:   maandag 19.30-20.30 in de kleine zaal Studio Forza.

Donderdag 13 september werd Heres mooi tweede tijdens de kaascorso. De kar was mooi versierd en er zat een tijger op ! De circusdirecteur Mieke hield het allemaal in de gaten, de leden deden mooie salto's, radslagen en handstanden.De kaaskoningin en de hofdames waren een koninklijk Heres trio. Nicolle Oostdam, AnoukNauta en Yvette de Bruin  hadden alle drie bij Heres geturnd. 

Za 15 september had Heres een leuke informatiekraam op de streefmarkt. Wil je een keertje meedoen? De eerste 2 lessen zijn gratis. Stuur een mailtje naar gymheres@live.nl

Lees meer...

 Zoals u waarschijnlijk al vernomen heeft, gaan we over naar een nieuw ledenadministratie syteem.  U heeft bij de clubkampioenschappen het clubblad, Hallo Heres gekregen ( of u ontvangt hem deze week in de les)  met een nieuw inschrijf/toestemmingsformulier. Graag iedereen dit formulier zo spoedig mogelijk inleveren bij de leiding. Dank u wel.

De contributie word dit jaar ipv in augustus in september geiïnd. 

Turn-en Dansvereniging Heres gaat scheiden. Als goede vrienden gaan de dans- en turnafdeling afscheid van elkaar nemen. Ze gaan uit elkaar per 1 september 2018.  De overeenkomst is donderdag 31 mei j.l. ondertekend door Fleur Kastelijn, Saskia van den Akker en Edmée Bos.  Fleur Kastelijn en Saskia van den Akker gaan een nieuwe verenging oprichten voor o.a. dansactiviteiten in de huidige  Studio Heres aan de Doortocht 20 in Bodegraven. Het aanbod van de danslessen van Heres blijft  bestaan. Uitbreiding en verbreding op het culturele vlak gaan plaatsvinden. De naam van de nieuwe verenging is Studio Forza. Krachtig, sterk, muzikale ondersteuning en energiek. Daar staan de beide dansdocenten volkomen achter.

Lees meer...
Advertenties
Informatie
Websites

Zoeken